Hej .

Har vart i backen hela dagen somvanligt, försöker uppdatera så mycket jag kan. Sassa o jag har åkt runt lite överallt, vi har vart i hundfjället lite också. Nu r det hem och duscha och sen åka med skoter upp till toppen av hundfjället, där finns en resturang. Har nog inget mer att säga....


Ramlad

Häy, har vart i backen hela dagen. Men jag ramla i backen och slog i huvudet, det kom massa "räddarskotrar" och kollade mig. Fett läskigt ju... Kändes som bakhuvudet brann och jag kan inte vrida huvudet. Haha, vet inte änns hur jag gjorde det. Jag och sassa åkte stora backen som var svart och sen när jag nästan var nere när den var blå så ramla jag. SMIDIG chey.... Aja, har hyrt nya skidor, twintip eller nåt.


Lunch

Hellu, sorry för att jag inte bloggade imorse, vi hade det lite stressigt. Men vi var en av dem första i backen så det var det lönt. Backarna var helt jättebra på morgonen sen mot lunchen var dem helt förstörda. Men jag och sassa åkte runt till funpark och superpark, vi ramlade i liften och hängde efter med 1 hand så vi hade kramp när vi kom upp haha. Smidiga tjejer! Aja nu ska vi till hundfjället och åka helaaa dan, det är kvällsöppet!


Godnatt!

Hellu, ligger i sängen och ska sova. Imorgon kommer jag nog inte hinna uppdatera eftersom jag och sassa ska åka HELA dagen, från 9 till 6 typ. Åhhhhhh, vad kuuul! Aja, ska ihentöigen sova nu.....


Backen!

Hellu, jag och sassa har vart i backen HELA dagen. Mest har vi vart i 'hoppbackarna', alltså funpark och superpark. Glada men trötta tjejer taggar iför tacos och sen bastu! Hare bra, bloggar nog ikväll. Vi får se...


Lönch

Hellu, vi kom hem bara för att äta lunch. Löttbullsmacka med tomat soppa. Jag och sassa har åkt lite runt den stora backen och så, men det är dåligt väder för att åka skidor. Aja, nu ska vi äta, herrååååååå!


God morning!

Jag och sassa är klara , vi sitter och väntar på att resten ska vakna. 9 öppnar backen och vi ska se till att vi kommer dit då... Aja jag kommer uppdatera mer under dagen!


Myys!

Hellu, vi har precis kommit in från trädgårdeen. Vi har sprungit runt och utforskat 'backar' och 'snögrottor' haha töntigt jag vet men barn måste få vara barn och det är bara ett halvår kvar tills jag blir tonåring och man ska ju ta ut saker från sin barndom! Sådetså. Aja, vi har fixat skidor och hjälm och sånt så det är bara ut och åka! Stugan vi har är jättemysig. Vi delar den med mormor och morfar och kusinerna! Men hörs senare eller imorrn!


Lunch

Hellu, sitter i bilen med sassa och vi väntar på att åka. Vi är utanför McDonalds, och vi har precis ätit där. Nu är det bara halvvägs kvar, alltså 3 timmar... Min mobil kommer inte ha några batterier kvar snart så kommer inte kunna uppdatera :( aja, herrååååå!


In tha way!

Nu har vi bytt bil och jag och sassa har heeeeela baksätet för oss själva! Hon spelar på sin ajfån och på sitt ps. Jag leker med mormors och morfars ajpåååd och min ajfån. Roligt liv man har, haha.


Hellu

Hellu, sitter här i bilen med hela familjen - pappa + sassa! Vi e typ osociala och har tråkigt. Men snart ska vi byta av med mormor och morfar och vi får hela baksätet för oss själva, alltså jag och sassa. 6timmars resa wiiiiiie!


Gokväll

Hellu, nu är allt yammiii uppätet :( har packat klart och ska sova med Linus snart. Kommer sakna alla! Men sassa kommer ju med så det gör nog inget . Aja, herråååå!


Myyyyyys!


Myskväll!

Hellu, sitter och lyssnar på musik, ska packa snart. Ikväll ska jag vakta linus och mysaaaa! Nej, men vi ska ju upp tidigt imorrn. Aja, kommer nog uppdatera mycket imorrn, sitter ju i bilen i 6 timmar. Men gör det om jag har internet. Men nu får ni ta och ha det så mysigt. Vad ska ni göra ikväll? :)


Hellu

Har precis ätit lunch, yammiii. Vart på intersport också, kollat på skidglasögon. Hittade ett par jättesnygga på rea! Aha, idag ska jag typ packa och städa och vakta lillebror och lite sånt. Ledig från mango idag också, mamma ska longera. Men bloggar senareeeee!


Gomorron!

2 nyvakna cheyer ligger och kollar på svampbob (igen) ska snart äta frukost. Och imorron är det ju sälen som gäller!


Svampbob!

Haha, jag och Felicia sitter och kollar på svampbob och myser.


Helluuuuu

Hellu, jag och feffe har haft lite kul, ätit godis ska kolla på svampbob och lite sånt. Sen har jag sminkat henne, blev apsnyggt som vanligt!



Bjuder på en SUPER snygg bild efter sminkningen!


Gästbloggning!

Hejsan, jag heter Felicia Karin Maria Alba Lindblad och gästbloggar för stunden! :)
Lite om mig, jag är Beccas kompis alltså. Hur jag lärde känna Becca minns jag inte riktigt xd
Jag har en maxad c-ponny med namnet Spader som jag har kännt i två år!

Just nu så är Becca den mest ososialaste personen jag vet, hon sitter och spelar på sin I-phone 8D
Hon är ganska korkad som tror att tjejer kan gå igenom målbrottet... -_-

Jag kan ett skämt! Vad är skillnaden på en lyckstolpe och en anka?
Svar: lyckstolpen kan inte kvacka!

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH
AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH
AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA :D

I'm a unicorn!

Ahahahaahah!


Hemma fråån stallet!


Hellu, har vart i stallet och tömkört. Fin som vanligt. Haha, hade lite kul. Satte grimakaft på halsringen och ledde honom som en hund. Haha, stallhumor på hög nivååå. Tagga middag och sen kommer feliciaaaaa! Och nu är det bara 2 dagar till SÄLEN!!


Mango fin som vanligt!


To stable!

Åker till stallet, har inget bättre för mig. Jag o mamma ska tömköra honom idag. Bjuder på en lite bild sen. Hejdåre så länge!


En bild på den uppstoppade hästen i livrustkammarn.


In tha train!

Sitter på tååååååget med människor i... Har jättetråkit. Tova o milla sitter bredvid mej.


Tåget!

Vi ska precis gå på tåget nu, bloggar från tågeeeeeeeeeeet!


Godmorgon!

Hellu, sitter här ny vaken och kollar på dinosariepogram med linuus! Ska fixa mig och så snart, idag ska vi vara på livrustkammarn i stockholm och sen upp till mango, vet inte alls vad jag ska göra. Något tips?


.

Hellu, vart på viakväll. Tråkigt med lektioner på kvällen men ändå, vi får igen det på andra dagar... Imorgon ska hela klassen till livrustkammarn i Stockholm. Tar med mig mobilen och bloggar där, på tåget och lite överallt OM installeringen är klar. Aja, ska fixa mig till ikväll, så hejdåååreeeee!


Viakväll!

Om några minuter ska jag gå till skolan för att ha viakväll! Mango var jag ute och gick med, pigg o glad som vanligt. Aja, måste byta om nu. Hejdåreeee!


To stable!

Åker till stallet om 1 kvart. Ska bara skritta ut, han får ta det lite lugnt nu till sportlovet. Viakvällen sen då, ska ha 2 vanliga lektioner, där vi ska visa upp vad vi kan! Haha, börjar iallafall vid 6 och slutar vid 8. Aja, ska gå nuuu hejdåre!



Bjuder på den här fina bilden!


Go förmiddag!

Jag sitter här med tova, vi har det skoj. Nej, men jag kunde inte hålla mig borta från min leksak. Vi ska ha idrott och sen slutar vi. Måste rida mango också innan viakvällen! Mycket som ska göras, haha.


God morgon!

Bloggar från nya mobilen! Wie! Har inte fixat klart den så jag kan bara använda den hemma just nu. Aha, idag ska man hinna rida och sen viakväll! Alltså fullt upp som vanligt.. Bloggar nog till lunchen, om ni är snälla såklart... Hejdååååå!


Go kväll :D

Hellu, träningen gick superbra, han vat lite stel i början bara. Tränade på skänkelvikningar, övergångar och volter! Det är så härligt att ha en sån fiin hest! (skrytvarning) Aja, har dushat, ätit TACOS (asgott) och pluggat.
Sen har det hänt en jätterolig sak som jag inte tänker säga ( ni kanske får veta imorrn) och jag är jätteglad!
Aja, bloggar mer i morgonbitti. Är jätte morgontrött. Går lixom upp för eraaaaaaaaan skull! Men vi ses i morgon!



Sorry, har nästan inga bilder klara här :'(

Karlstad i sommras :)

Kladdkakemuffins till viakvällen!

Hellu, bloggar @Emilia. Vi + Tova har bakat kladdkakemuffins med färgad grädde! Supergoda, men lite kletiga haha, men det heter ju ''kladd''kaka. Aja, gottgott! Bloggar (om jag hinner) ikväll om hur det gick på tävlingsgruppen!


Bild lånad av twinsisters.blogg.se :)




Serii, vad coola ser jättegoda ut!

LUNCHRAST

Hellu folket. Idag har jag inte gjort nåt speciellt, men kommer göraaaa! Idag ska jag, Tova och Emilia baka till viakvällen! Choklad med färgad grädde blir det, gott och enkelt. Kanske lägger ut en bild på dem sen, om ni är snälla. Aja, måste gå tillbaka till skolan chadåååååååå!


Fettisdagen var ju igår, men jag åt inte det, haha.


Gomorron folket!

Sitter här och borstar tänderna och sms:ar med Tova. Jursta träningen igår gick SUPERBRA, vi hoppade några enstakahinder i början, lite kombinationer och sånt. I slutet hoppade jag bana, ungefär på 85 - 90 cm nånstans.
Jag känner verkligen att det går braa nu, han har bra kondis, jättefin i dressyren och bäst i hoppningen. Aw, min lilla busponni.

Bild fråååååååååååån Trossnäs!


TÄVLING!

BLI VECKANS BLOGG

Bli länkad i alla inlägg i 3 dagar + tar den finaste bilden på dej och skriver om dej och din blogg!

1. Dömer på bloggens utseende, bloggarens attityd, skrivsättet,
uppdateringen och vad du skriver om mig och min blogg.

2. Allt du behöver göra är att kommentera det här inlägget och länka min blogg i din.

3. Vinnaren lottas ut imorgon, inte så jättemycket tid kvaaaar!

LYCKA TILL!


Mellis!

Hellu folket, sitter här och äter mellis och pluggar inför läxförhören i engelska och franska imorrn och so förhöret + musik provet på torsdag, shit va mycket det är nuuu. Håller ut till fredaa, sen sportlov där jag och Sassa ska SPORTA asmycket. Minm obil kommer tyvärr inte komma idag, försenad eftersom posten inte går under helgerna... Åhh, vill bara spola fram tiden några dagar, fast ibland vill man ju att tiden ska gå långsammare haha, vi blir aldrig nöjda! Jo, men det ska vi vara för det är ju fettisdagen i dag!


Trossnäs sommarn 2011, de var minnen de..


Fettisdagen!

Ja, idag är det ju en liten speciell dag. FETTISDAGEN! Då ska man äta sig feet och mör, tills amn sprängs och man ska sprängas! Jag gillar dehär dagen eftersom jag gillar bakelser!





Gulliga semlor!


God eftermiddag!

Hellu, nu sitter jag med två galna grisar som sjunger we are the champions. Vi har haft idrot - där jag fick vara drottning haha. Annars har vi haft matte, svenska och franska, ser fram emot (-.-) So:n och Bild...
Länktar till min iphone, men den kooooomer ju aldrig! Kanske kommer imorron, vet inte. Gör ett litet inlägg senare för det är ju en speciell dag idag!





Dagens hiss o diss!

Dagens hiss:

Jättesnyggtröja, skön och sitter bra!





Dagens diss:

Såndär ''stickit'' material, inta alls snygg asso överdriven.








Gomorron alla nyvakna!

aa, det är jag med. Har precis fixat mej och så. Idaaag kommer jag inte kunna uppdatera under dagen, för jag ska ju ha den hemliga saken och Fia - träning! Och vad var den hemliga lilla saken? Jo, en iphone 4! Wiee, den kommer idag eller imorrn. På eftermiddan så ska jag ju plugga ev. installera den så jag kommer inte hinna blogga och upptatera.




Haha, Forever Alone, fattar inte hur dom ritade den där gubben?




Vi syns snaaaaaaart!

Dagens hiss o diss!

 Dagens hiss:



Riktigt snyggt träns, tåligt läder som klara alla väder. Asso pannbandet yammii! Snyggt i både brunt och svart!







Dagens diss:


Har haft ett sånt inte bra kvalite, är stenhårt som ny och nosgrimman är euuuw, skulle kunna ha det till remont men inte achennosgrimma. Fin häst däremot!




Aww



Aww vad gullig!


Äkta människor...

Aa allihopa, jag följer serien Äkta männsiskor som går på Svt 1. Jag tycker det är bra, det handlar om att alla har lika mycket värde. Vad tycker ni om den ? Kommentera!

Klar!

Äta [X]
Dusha [X]
Plugga [X]
Blogga [gör det nu, haha]

Nöjd chey!

Iallafal så har jag jätte fullt upp i veckan :

Tis: Fiaträning och den hemliga saken!

Ons: Tävlingsgruppen + baka till skolan!

Tors: Rida Mongo och musik prov!
 
Fre: Tjocka mig och rida!

Lör: Packa och rida!

Sön: SÄÄÄÄLEN WIIEEE!!

Fullt upp som du ser, kanske bloggar lite senare. Vi får se!






Glad hest!



Snel hest

Hej, idag har jag vart hos Cassandra i typ 1 timme, sen kom mamma och hämtade mig. Jag åkte upp till stallet och klättrade med busponni. När vi va högst upp så började han gnaga på ett träd, hungrig kanske? Aah, men han är ju som han är. Jag ska äta, dusha, plugga, blogga ja allt ska göras!
Hade ingen bild tillgänglig, sorry..





Hello!

Jag sitter här på lucnchrasten med Tova och Emilia. Vi har precis ätit lunch - köttbullar och potatis. Vi sitter o flummar lite, asso sjuk humor jag o milla, tova har bara torr humor. Vi ska vara kvar här typ 20 minuter till om det känns intressant. Kommenteraaaaa! Tovas blogg heter http://tovaandersson.blogspot.com/ och det också känns intressant. Aja, nu ska milla ta över min dator och så, men hejdåååååååååååååååååååååå!






Busponni X5...




Gomorron!

Hellu, vaknade halv 8 idag, såklart för tidigt man då hinner ju jag blogga mer, wie! Jag väntar på att Tova kommer så ska vi gå till skolan. Aja, idag ska jag vara med Cassandra, sen rida ponni. Måndan börjar bra iallafall!




Bjuder på den här bilden...







Chadå så länge!

LÄNKTAR...

Usch och fy vad jag länktar till fjällen (sälen). Vi ska åka dit med min familj, mina kusiner, mormor + morfar och Cassandra! Om BARA 7 dagar! Sen länktar jag till tisdag, då är det Fiaträning (hopp) och en till grej som är HEMLIG, mohahahahah. Nej, men jag säger på tisdag vad det är. Försök hålla ut!

Mango

Karlstad i sommras :)


Mango i sommras, toppform, nyinkörd, vad mer kan man önska?

Hellu :)

Nu har jag åkt över till pappa med alla grejer, för den här veckan. Det blev inte mamma som tog Mango, det blev jag, gick runt gymnasiet. Jag testade hackamore på honom idag och det funkade jättebra! Haha, men när vi kom halvvägs så lossnade själva nosgrimman och tränset åkte av.. Tur att jag har en sån snäll häst, haha. Har dammsugit mitt rum som jag har hos pappa, en städdag kan man lugnt säga! Sedan tror jag att jag ska ha frågestund, vad tycker ni?

Hej folket!

Heellu, idag är jag ledig från Mango. Mamma longerar honom. Imorse var jag hos Johanna - jag sov hos henne. Jag kom hem vid 10 och började städa HELA rummet, det tog sin tid... Aja, jag ville tipsa om 2 jättebra och superfina bloggar! Underbara Fanny som fixade min header - http://fastra.blogg.se/ och Milla som jag flummar i skolan med - http://emmilliaa.blogg.se/ . Två asfina tjejer! Aja, bloggar lite i eftermiddag också :) Chadå!

Mango

Asso tänk hur mycket jag och Mango har gått igenom på 3 år! Han är en riktig allround ponni, han är inkörd, hoppar som en gud, springer asfint i dressyren, springer fort i terräng, ALLT!


NY HEADER!

Tacktacktack Fanny Strandberg för att du gjorde den här undrebara headern! Om den inte funkar så tryck på f5 :D Cha så länge!

Mina vänner..

Asso jag bryr mig inte ett skit om jag är med yngre eller äldre. Men jag har mest vänner i min ålder. Mina närmsta från klassen är typ Milla, Martin o Ermias som jag kommit sjukt tajt med sen vi splittrades, lixom ny klass, nya kompisar. Seriöst trodde aldrig att det skulle vara dem jag blev tajt med. Men allt kan hända. Johanna är min barndomsvän sen dagis, vi har gått i samma klass men vi kom inte med varann när vi splittrades. Thea är en ganska ny vän, men just nu är vi så sjukt tajta, hon är 00:a, so what? Ålder är bara en siffra det är mognaden som räknas. Tycker inte  folk ska döma en för att man är med yngre/äldre. Cassandra är också nära, asso vi känner varann jävligt bra. Felicia och Patricia har ju också häst och vi brukar rida tillsammans och sova och så men känner att vi inte är så mycket längre. Nej, men jag är väldigt nöjd med mitt val av kompisar och jag tänker inte förändra nånting. Sådetså.

Wild, Young & Free..

http://www.youtube.com/watch?v=Wa5B22KAkEk

Asso bara älskar den, typ bättre än bäst? Vad tycker ni?

Hos Johanna :D

Hellu, är hos Johanna och vi ska äta middag snart. Aja, $ - träningen gick SUPER! Vi tränade övergångar, öppna i trav och galopp och halvt igenom. Han var mjuk redan från början när $ red honom. Han fick en såndärt steg, luftigt med takt typ. Lite svårt att förklara, men det är ju det steget vi strävar efter i dressyren. Lyckad dag!
Undrar ni vem Johanna är? Johanna har en C-ponny som heter Mowgli, eller hon lånar honom till hösten eller längre. Hon har en D-ponny som heter Need For Speed som hon inte haft så länge. Med Mowgli tävlar hon MSVB och LA. Typ asgrymma? Med Nisse som han kallas hoppar hon LB LA just nu, men högre till våren. Men hejdå nu ska vi äta middag medans Fanny gör min header :D

Gomorron!

Hellu, ja o Thea har precis ätit frukost ska upp till stallet snart och träna dressyr för Sirpus. Imorron ska jag, min morbror och pappa rida hestar som ser ut som islänningar fast mindre. Ska bli jätte kul! Aja, bloggar mer efter träningen, och underbara Fanny ska fixa en header till mig :) Chadå..

Header

Header kommer snaaart!

Jag .

Jag.
Hästchey såklart, men typ älskar att shoppa och åka skidor med. Jag har ridit på ridskola när jag var 4 - 5 men då vare typ lekis. Sen när jag  var 6 så fick jag min första egna ponny, Uno. Ett fuxfärgat gotlandsruss och ett busfrö. Kan berätta mer om honom sen, vad tycker ni? Sen sålde jag honom när jag var 8 för att jag va hopprädd. Sen gick jag på ridskola i 1 år och sen fick jag Mango.Aja orkar inte skriva mer, ska fixa header och sånt eftersom jag är nyyyyyyyyy :D Cha så länge!


Mango Chutney.

Mango Chutney (mango) är en Tysk Ridponny, världens finaste ponny. Han är genomsnäll och ställer upp i alla lägen, gör vad som helst. Stannar aldrig flera gånger på samma hinder om inte jag gör bort mig helt. Mörkbrun med vita strumpor bak. Han är en C-ponny, 1,36 cm.  Just nu tävlar vi LD - LB i hoppning, alltså ca 75 - 90 cm. Vi tävlar mest hoppning just nu, men vi började tävla fälttävlan under hösten också. Mango är en ''typisk'' busponny och ett riktigt matvrak. Asso jag tror att jag aldrig sett honom mätt, haha. Jag har haft honom i 3 år i år nu, så vi känner varann bra. Han älskar hoppningoch att bocka av mig. Terräng är också kul men han har inte riktigt
kommit på sporten ännu, men det tar sig. Här kommer en liten bild på oss fråni höstas, red inte så vackert då menmen den får duga :)





 






Rebecca Sofijah Kristiansson.

Hellu, jag heter Rebecca, men kalla mig helst Becca. Jag är 13 år i år, bor några mil från Stockholm. Jag har en egenhäst som heter Mango Chutney. Han är 12 år i år, tysk ridponny med lite inslag med angloarab och haflinger. Jag kommer skriva om mig, mitt liv, tävlingar,mina åsikter. Asso allt som har med mig att göra. Lite mer om Mango och mej senare.

RSS 2.0