Sorry

Förlåt jag ska ha bloggpaus i 2 veckor framöver. Tänker fokusera på hästen och ridningen och sånt som går före. Så hejdåååreeeee ses om 2 veckor i 1 dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3341948/images/2012/pic_193324855.jpg" class="image">


Hellu :)

Sorry, har inte bloggat på dan, men har inte hunnit allt. Idag red jag på en häst som hette Bernie. Han är 21 år och vääääääldigt envis. Tyvärr är jag det också och hårt mot hårt hjälper inte. Han gick på snedden, hade massor av överskottsenergi. När jag tog tyglarna blev han sur och ryggade, då blev jag sur och petade till honom, och då blev han dubbelt så sur och bockade och stegrade. Snel hest! Sen när jag hoppade av och på röck han tyglarne från mig och Sandra och galoppera iväg. Så var det med den ridturen! Haha


image description

Sorry

Sorry att jag inte blogga igår. Asso det gick sjukt dåligt på träningen. Nej. Han var inte sig själv, eller jo men var nånting. Han ville inte hoppa och han älskar att hoppa så det är nåt fel. Men idag är det mark i tävlingsgruppen så då får vi se hur han sköter sig. Aja, det är bara ta nya tag!

image description



Dom 5 utvalda...

Eftersom jag är hemma och är sjuk idag så passar jag på att skriva om 5 personer. Tänkte ha varierade, sånna jag känner eller inte så nu kör vi:





Thea:

Superfin tjej, hon är en av dom närmsta vännerna jag har. Hon är 00:a men j**ligt mogen för sin ålder. Ställer upp i alla lägen. Älskar dej Theaaa!





Amanda:

Jättesöt tjej som går i min skola, hon har en jättebra blogg också!





Gozel:
En jättesöt tjej som jag skulle vilja lära känna!






Selma:
Min barndomsvän, som jag saknar! Jättefin tjej som jag vill träffa mer!







Ermias:
Går i min klass, har lärt känna varan på ett halvår. Jättesnäll!


Aa, det var nog dom, bloggar mera sen!

To stallet!

Har vart med Felicia, vi har vart hos mig och nu är vi hos henne, hennes pappa ska snart skjutsa mig hem. Nu är det hem o byta om och sen till stallet för Fia - träning! Aja bloggar nog efter träningen!


Gomorrn!

Hellu, har precis borstat tänderna, ska om några minuter gå till skolan. Idag är det vara med Felicia och Fia - träning! Wiiiiie! Nej men idag har jag på mej ett mörklila linne och blå byxor, enkelt igen...

Linne: hm
Byxor: Gina


Stallkläder på hög nivå!

Detta var mina stallkläder idag, lite lätt med ljusblått (såklart) och nougatnyans! Tycker att det är en härlig färg nu till våren!


Vårkläder!

Nu har jag valt ut några plagg som jag inte skulle säga nej till i vår! Härliga färger och nyanser ska de va!





Appen på mobilen strular....

Sorry, hade förbrett ett inlägg men det går inte att ladda upp skiten. Åh. Iallafall har jag skrittat ut på ponniplutt, för det var för isigt på ridbanorna och hagarna... Söt som vanligt! Aja, imorrn äre Fia - träning och vara med Felicia, wiiiee! Är super tävlingssugen och hoppsugen, vill bara göra allt på samma gång! Men blogga lateeer!

Schema för veckan:

Tisdag: Vara med Felicia och Fia - träning.

Onsdag: Träningsgruppen, mark.

Torsdag: Vet inteeee.

Fredag: Rida min kompis hest, Felicia skrittar med pluttis. Thea sover hos mig.

Lördag: Rida, vet inte kanske gå till stan.

Söndag: $ - träning, packa till mamma.

Roligt liv man har!

image description

Golunch.

Helly, har glömt mina nycklar till skåpet så jag kommer inte in. Smart chey! Efter lunchen har vi no, sen språk och sen sluta! Åh, vad jag har saknat ponniplutten! Ska nog konditionsträna idag, han har ju gått lugnt en hel vecka nu. Vad tycker NI?


Gomorron !

Hellu, har precis ätit frukost, väntar på Tova. Har sovit med flätor också = afro? Ajaa så såg det ut för mig iallafall. Bloggar senare, på lunchen.
Jag brukar klä mig väldigt lätt, asso bara en tröja och jeans.

Tröja: Gina
Jeans: cubus


Planer!

Ja, asso jag har tänkt att ha lite mera mode, shopping och sånna grejs, vad tycker ni? Ska snart o storshoppa med mamma nån av dom kommande veckorna, ni kan få se min garderod, vad jag har på mig till stallet, skolan och det! NI bestämmer! Sen har jag lite kommande tävlingar och så, kan skriva om vår(a) tävlings outfiter osv.
Tänker sätta igång bloggen på riktigt nu! Kom gärna med mycket tips och ideer om hur jag kan förbättra mig om, vad jag ska skriva om och så! Tänker ha frågestund senare i veckan också...


image description

Mitt liv

Jag verkligen älskar mitt liv. Det är helt perfekt, skulle inte vilja ändra nåt. Underbara föräldrar, underbara vänner, underbar ponniplutt allt är underbart! Skulle kunna vara barn hela mitt liv, inte behöva ta svåra och jobbiga beslut, inte ha eget hem, göra allting själv. Betala räkningar, jobb allt sånt verkar så tråkigt! Nej, usch vill aldrig bli stor. 3 år kvar till gymnasiet, 5 år kvar att vara barn. Vill inte växa ur mango, vill inte flytta hemifrån, vill inte glömma några vänner. Funderar på frisör eller nåt sånt, vill inte arbeta inom ridning och det är därför så svårt att komma på nåt, men det är ju ganska långt kvar. Men det känns ändå inte som jag nånsin kommer bestämma mig. Aja, måste sluta tänka på det där är bara onödigt, nu ska jag njuta av livet, vara barn, vara omogen och allt sånt! Heeejdååå!

image descriptionimage description

Blogging igen...

Nu ska jag verkligen ta tag i det här! Uppdateringen ska bli på topp igen! Idag har jag suttit i bilen i 7 timmar, superkul verkligen! Kom hem 20 i fem så har bara hunnit äta, duscha och fixa lite. Imorrn är det ju skola och skit. Men det blir ju ändå roligt att få träffa alla igen! Aja, lägger nog in ett litet inlägg senare, får ni se vad det handlar om...


Bildboooomb!!

Här kommer bildbomben!


Sorry

Hellu, jag vet förlåt. Uppdateringen är jättebra just nu. Nej men jag orkar helt enkelt inte. Det är ju lov och så, det har inte hänt nåt speciellt dom här dagarna. Vi har lämnat tillbaka skidorna och allt sånt. Vi lämnar huset kl. 8 imorron bitti och kommer hem vid 3 ungefär. Åhhhhhh saknar mango, alla kompisar och pappa! Jag kommer troligtvis blogga imorrn också eftersom jag inte har nåt annat för mig. Aja, typ allt ni behöver veta puss hej.


Luddiluddi

Hittade inte på någon rubrik. Aja, idag har jag vart i backen hela förmiddagen och hemma på eftermiddagen. Kvällsöppet så åkte 2 timmar på eftermiddagen. Kommer inte att uppdatera för man vill ju njuta av dom sista dagarna! Pizzan var jättegod förresten. Kan inte ladda upp bilder heller, ni får en bildbomb när jag kan!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3341948/images/2012/pic_191937518.jpg" class="image">


Luddiluddi

Hittade inte på någon rubrik. Aja, idag har jag vart i backen hela förmiddagen och hemma på eftermiddagen. Kvällsöppet så åkte 2 timmar på eftermiddagen. Kommer inte att uppdatera för man vill ju njuta av dom sista dagarna! Pizzan var jättegod förresten. Kan inte ladda upp bilder heller, ni får en bildbomb när jag kan!


Sorry för uppdateringen

Hellu, har förberett flera inlägg men min mobil krånglar och jag kan inte lägga upp bilder . Ah, men har precis vart i backen och ska hem och baka pizza!


RSS 2.0